En lördag i London.

På lördagen gick vi upp ganska så tidigt för att det var en massa kul som skulle hinnas med. Jamme var fin som vanligt i alla fall, om än lite trött.
 
Första stoppet för dagen fick bli The Breakfast Club för att få i sig en ordentlig frukost. Fast ni vet väl redan vad vi käkade där. Efter frullen var det vara att fortsätta mot tåget som skulle ta oss upp till norra delen utav London.
 
Vi skulle nämligen till Arsenal! Och förutom att köpa massa fina mössor och halsdukar så skulle vi se på fotboll, såklart. Arsenal mot Liverpool stod på dagens agenda!
 
Kolla vad nervös/exalterad/lycklig.
 
Vi kom på den fina idéen att köpa med oss lite öl men kom på sen att vi inte fick ta in det på arenan. Eftersom att vi ville se lagen värma upp ute på planen var det inte mer att göra än att svepa upp allt och springa upp till vår sektion.
 
Himla bra platser hade vi också. <3
 
Har försökt att ta lite selfies under resan också men är inte så himla lätt med ett 35mm-objektiv ska jag säga. Men bättre än ingenting alls tänker jag.
 
Några sekunder innan första målet cirka. Vi hade sådan sjukt tur att vi bokat in oss på en utav säsongernas bästa matcher. Hände någonting hela tiden och vi satt på rätt planhalva också. Så himla himla lyckat!
 
Utanför arenan var det bokstaverat Arsenal med stora betongbokstäver. Kände att jag var tvungen att posera lite mystiskt i a:et(PLL-referens hehe)
 
Efter att vi gått runt arenan i ett par timmar för att kika på spelarna då de åkte hem så drog vi in till Piccadilly Circus för att få oss lite mat på Whole Foods, dvs världens bästa matkedja. Gick lös på salladsbufféen big time!! När vi hade fått vila fötterna ett tag så var det bara att ge sig ut på mer nöjen.
 
Vi hade nämligen lust att gå på musikal när vi var i London men alla biljetterna vi sett på internet hade varit så dyra så vi tänkte att vi fick chansa då vi var på plats helt enkelt.
 
Ett mycket bra beslut också kan jag säga såhär i efterhand så de just hade fått en avbokning på ett par biljetter nästan längst fram som vi fick till helt vanliga priser! Lyxen i det alltså! Book of Mormons var det i alla fall vi bokade in oss på och den var helt fantastiskt. Vi satt och skrattade från början till slut!
 
Som sagt, platserna <33
 
Men sen började föreställningen och då fick man inte fotografera mer. Men om ni skulle åka till London eller så, då borde ni verkligen se denna musikalen. Bästa jag varit på!
 
Lite om mig, London, På resande fot | |
Upp